Fikets öppettider

Evenemang

Sociala medier

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Blomstermåla Folkets Hus
1,928
Blomstermåla Folkets Hus

Blomstermåla Folkets Hus

Blomstermåla Folkets Hus är en fantastisk samlingsplats för nöjen, konserter, konferenser, bio o

Torsdag 23/2 19.00: Ant-Man and the Wasp: Quantumania! Boka här: bio.se/bokning/cinemaId/16230/sessionId/79

Tillsammans med Hank Pym och Janet van Dyne utforskar Scott Lang och Hope van Dyne "Quantum Realm", något som för dem bortom gränsen för vad de trodde var möjligt.
... See MoreSee Less

23 hours ago

Torsdag 23/2 16.30: Asterix & Obelix: I drakens rike

Ålems sparbank bjuder alla barn och vuxna på inträdet till denna film, dessutom ingår en festis och en liten popcorn till alla barn. Förbokning är ej möjlig. Biljetter delas ut på Blomstermåla Folkets Hus med start 230223 kl 16.00. Först till kvarn gäller, vi tar in 128 besökare i biosalongen.

Välkomna, önskar Ålems Sparbank och Blomstermåla Folkets Hus

Asterix & Obelix: I drakens rike är en fransk film regisserad av Guillaume Canet, med planerad biopremiär i Sverige den 10 februari 2023. Detta är den femte live-actionfilmen i Asterix och Obelix-serien med karaktärerna skapade av René Goscinny och Albert Uderzo.
... See MoreSee Less

23 hours ago

Söndag 12/2 16.30: Mumier på äventyr! Boka här: bio.se/bokning/cinemaId/16230/sessionId/74

Långt ner under marken i Egypten finns en 300 år gammal mumiestad där den frihetstörstande prinsessan Nefer och den avdankade hjälten Thut bor. Gudarna och Farao bestämmer att de två främlingarna ska gifta sig med varandra, mot deras vilja. Thut gömmer därför den dyrbara vigselringen på ett säkert ställe i en grotta. Samtidigt uppe på jordens yta utför Lord Silvester Carnaby en arkeologisk expedition, och för första gången någonsin hittar han något relevant - en egyptiskt grav med en antik vigselring. Äntligen får han möjlighet att bli en känd arkeolog och gå till historien. Men han räknar inte med att ringen redan har en ägare… När Thut märker att ringen blivit stulen blir han tvungen att klättra upp till människornas värld och infiltrera nutidens London. Med sig har han Nefer, sin lillebror Sekhem och husdjurskrokodilen Croc - tillsammans får de tre mumierna vara med om ett äventyr de sent ska glömma! Denna tecknade äventyrsfilm innehåller tre originalsånger och kommer visas på biograferna med svenskt tal.
... See MoreSee Less

6 days ago