Personal

Jenny Strömqvist – värdinna
Vår fantastiska värdinna Jenny Strömqvist tar hand om dig, oavsett om du går på en föreläsning, konferens eller tar dig en härlig räkmacka i Fiket. Jenny har alltid glimten i ögat och många järn i elden, och hon har även hand om vaktmästeri och lokalvård. Henne kan man alltid lita på och inget är bra nog förrän det är perfekt. En klippa och en nyckelspelare i Blomstermåla Folkets Hus. Kontakta Jenny på 0768-565 039 eller på fiket@bmfh.se

Sara Bölling – vaktmästare och städ
Sara är vår klippa som inte räds att klättra upp på taket eller in i affischburarna på framsidan! Hon har alltid en lurig lösning i bakfickan och inget är omöjligt.

Hasse Gustafsson – alltiallo
Hasse kan man lita på i alla väder. Med sin breda erfarenhet från främst verkstadsindustrin bidrar han med insiktsfulla lösningar när något måste fixas.

Andreas Zetterberg Österlund – verksamhetsledare
Andreas är den inflyttade före detta eskilstunabon som flyttade till Blomstermåla 2020 och efter en liten stund som lärare på Fröviskolan tog över som verksamhetsledare. Andreas sköter löpande administration i huset. Kontakta Andreas på 0499-20022 eller på info@bmfh.se

Övrig personal
Utöver fast personal ovan finns även jourvaktmästare, biogrupp, evenemangsgrupp, extra resurser inom kök och lokalvård, biomaskinister med mera.

Föreningsrevisorer
Tomas Sjögren
Owe Kåreberg
Irene Fleetwood

Kommunrevisorer
Jan Englund
Magnus Gustavsson