Personal

Jenny Strömqvist – värdinna
Vår fantastiska värdinna Jenny Strömqvist tar hand om dig, oavsett om du går på en föreläsning, konferens eller tar dig en härlig räkmacka i Fiket. Jenny har alltid glimten i ögat och många järn i elden, och hon har även hand om vaktmästeri och lokalvård. Henne kan man alltid lita på och inget är bra nog förrän det är perfekt. En klippa och en nyckelspelare i Blomstermåla Folkets Hus. Kontakta Jenny på 0768-565 039 eller på fiket@bmfh.se

Sara Bölling – föräldraledig
Mer info kommer efterhand.

Andreas Zetterberg Österlund – verksamhetsledare
Andreas är den inflyttade före detta eskilstunabon som flyttade till Blomstermåla 2020 och efter en liten stund som lärare på Fröviskolan tog över som verksamhetsledare. Andreas sköter löpande administration i huset. Kontakta Andreas på 0499-20022 eller på info@bmfh.se

Övrig personal
Utöver fast personal ovan finns även jourvaktmästare, biogrupp, evenemangsgrupp, extra resurser inom kök och lokalvård, biomaskinister med mera.